Hvem er vi?

Vi er et rørleggerfirma med over 40 års erfaring som er lokalisert i Oslo. Anno 1981.

Rør & Kjøkken hadde tilholdssted i Åkebergveien i Oslo i overkant av 40 år. Vi har på denne tiden etablert et velrenommert navn og varemerke. Ny eier og nye tider gjorde at vi flyttet på oss, nærmere bestemt til Økern Torgvei 3.

Vi er en herlig gjeng bestående av 12 mennesker. To lærlinger, seks rørleggere, en flislegger, en service leder, en faglig leder og daglig leder. Sammen er vi her for deg enten om du er privat eller næringskunde.

Hva er Rør & Kjøkken sine ambisjoner?

Det er fellesskap. Trivsel i hverdagen og fornøyde kunder. Hver dag jobbes det for å skape en god arbeidsdag. Mye via samhold og trivsel, men det er også viktig at vi jobber med noe som vi syns er gøy og som til tider utfordrer oss nok til å kjenne følelsen av mestring.

– Klarer vi å oppnå et så hårete mål som at kunden gladelig betaler regningen, nettopp fordi de er strålende fornøyd, da er vi der.

Endelig kom muligheten

Tina Karoline Hansen hadde en drøm om å kunne overta bedriften, når den eldre garde synes at det var på tide å trappe ned. Og plutselig var anledningen der.

– Eierne hadde omsider slått seg til ro med tanken på et salg. Da jeg fikk muligheten til å kjøpe, noe jeg hadde forberedt meg på over mange år. På et av kortene jeg skrev til firmaet etter en utplasserings- periode på barneskolen står det, «takk for meg, gleder meg til å jobbe sammen med dere hver dag». Nå skulle det skje. Overtagelsen ble satt til 1. mai 2021. Jeg skulle bli daglig leder av firmaet min far har drevet gjennom flere tiår.

 • Rørkjøp - Det beste valget
  Medlem av Rørkjøp. Norges triveligste rørfamilie.
 • Byggebransjens våtromsnorm
  Byggebransjens våtromsnorm. Frivillig norm som sier noe om hvordan baderom skal bygges. Våtromsnormen er antatt å oppfylle et høyere nivå enn nivået til byggteknisk forskrift på våtrom. En norm vi velger å bygge etter.
 • Vi har lærling godkjent lærebedrift
  Godkjent lærling bedrift. Vi tar inn ny lærling en gang i året. Med mål om å styrke og bevare faget vårt. Samtidig som samfunnsansvaret ivaretas.
 • Mestermerke
  Mesterbrev. En lovbeskyttet tittel for håndverkere som tar høyere yrkesfaglig utdannelse. Hos oss er vi hele 3 stolte mestere og en under utdanning. Som mester bedrift stilles det krav til kompetanse og utførelse av ytterste klasse. Noe vi gladelig leverer.
 • Rørentreprenørene Norge
  Medlem av Rørentreprenørene Norge. En interesseorganisasjon som hele tiden er i utvikling og jobber for å ivareta rørbransjens interesser. Som medlem er vi med å påvirke fremtidens rørbransje.
 • Sentralt godkjent
  Sentral godkjenning. En frivillig kvalitetsordning som viser at vi oppfyller kravene til faglige kvalifikasjoner, kvalitetssikringsrutiner og seriøsitet i Byggesaksforskriften (SAK10).
 • StartBANK
  StartBANK. «Seriøsitet i byggenæringen». Som godkjent bedrift brukes vi av innkjøpere innenfor bygg og anlegg -og forvaltning av fast eiendom i Norge.
 • Ferie for alle
  Ferie for alle. Gjennom Ferie for alle får familier med svak økonomi tilbud om en aktiv ferieopplevelse for hele familien. Gjennom Rørkjøp sin avtale med Røde Kors og Ferie for alle bidrar vi som leirledere.