Våre tjenester

Foto: Jonas Ingstad

Vi tilbyr alt innen rørleggertjenester

Serviceavtale

Vi tilbyr serviceavtaler til sameier, borettslag og næringskunder. Ved å inngå avtale med oss sikrer man at bygget får nødvendig tilsyn, vedlikehold og om ønskelig kan vi kartlegge tiltak som bør og kan utføres. Dette med fokus på energi besparelse og forlenget levetid. Vi jobber for å bygge tillit mot driftere, styret og beboere.

Sanitæranlegg

Baderom

Vi rehabiliterer baderom i alle størrelser og former. Enten totalrenoveringer eller mindre oppgraderinger om så er ønskelig. I vår nettbutikk ser man vårt sortiment av utstyr og armaturer i den utførelsen og fargen man trakter etter. Ved å benytte oss som leverandør av både rørsystem og utstyr vil du ha en trygghet i fremtiden. Vi leverer kun utstyr av høy kvalitet og utførelse.

Funksjonsutstyr. Om man skulle foretrekke å oppgradere baderommet eller kjøkkenet tilpasset eldre eller de med spesielle behov, tilbyr vi også det. Vi, sammen med vår samarbeidspartner Funksjonsutstyr AS ser deg og dine behov. Sammen finner vi løsninger om gjør hverdagen din enklere. Løsninger som spyletoalett, servanter, dusjer, badekar, baderomstilbehør, stellebord, dusjstellebord, kjøkken og mye mer med hev og senk funksjoner, ergonomiske grep, tilpassinger og finesser.

https://www.funksjonsutstyr.no/

Kjøkken

Ved oppgradering er av kjøkken kan det være lurt å forhøre seg med oss i starten av planleggingen. Sammen kan vi finne gode alternativer som hensyntar rørføringer som igjen bidrar til et mere økonomisk og plassbesparende alternativ. Videre har vi utallige modeller kjøkkenkraner. Enten om du ønsker noe unikt eller en standard variant. Vi leverer det meste til konkurransedyktige priser. Velger du å kjøpe kjøkkenkran av oss i tillegg til at vi utfører rørarbeidet i forbindelse med ditt kjøkken, slipper du å tenkte på hvem du skal henvende deg til i etterkant.

Energianlegg

Rør og kjøkken kan tilby deg og ditt bygg alt innen vannbårne energianlegg. Alt fra varmepumpeanlegg, vannbåren gulvvarme, radiatorer og solfangere. Ønsker du kjøling på enkelte rom eller i hele bygget ordner vi også dette.

Sprinkleranlegg

Rør og kjøkken kan bygge ditt spinkelanlegg. Om du allerede har et, tar vi gjerne service på det.

Vi tilbyr sprinkleranlegg i både bolig- og næringsbygg.